Om ansatte

Asle Andersen

Les mer om Asle

Asle ivaretar controllerfunksjonen i Partas og arbeider utover dette med konseptutvikling og kvalitet, samt implementering av nye kunder. Asle er utdannet ved BI, Høgskolen i Bergen og Skatteetatskolen. Asle har tidligere jobbet i Skatteetaten, Lindorff Accounting AS og Athelas AS. Han har erfaring fra ekstern revisjon, regnskapsføring og som konsulent i ulike forbedringsprosjekter knyttet til regnskaps- og økonomiprosesser i store og små virksomheter.
asle@partas.no / 952 88 743

Partner, controller, autorisert regnskapsfører

Jonn-Norvald Kuven

Les mer om Jonn

Jonn-Norvald er utdannet ved DH Sogndal og NHH. Jonn har over 20 års erfaring med regnskap og bokføring for små og mellomstore bedrifter i Os og omegn. Jonn har tidligere jobbet for Osregnskap AS og senere Amesto Business Partner Os AS.
  jonn@partas.no / 995 43 588

Partner, daglig leder, autorisert regnskapsfører

Frode Myrdal

Les mer om Frode

Frode har jobbet med økonomi og regnskap i over 25 år, hvorav 10 år i Amesto Business Parter Os AS, inkludert to år som leder av kontoret, etterfulgt av to år som controller i O. Kavli. Frode er utdannet diplomøkonom ved BI Bergen, cand.mag. ved UIB. De siste fem årene har han vært regnskapssjef i Grieg Star Shipping AS i Bergen.
  frode@partas.no / 928 45 999

Avdelingsleder Midtun, autorisert regnskapsfører

Kamilla Ewa Hus

Les mer om Kamilla

Kamilla har arbeidet med regnskap og lønn i privat og offentlig virksomhet i over 5 år. Hun er utdannet bachelor i økonomi, markedsføring og ledelse. Hun har i tillegg tatt videreutdanning på Norges Handelshøyskole innen økonomiske fag.
  kamilla@partas.no / 458 59 851

Regnskapskonsulent

Linda Skåla Eiken

Les mer om Linda

Linda har jobbet med regnskap og bokføring i over 20 år og har tidligere jobbet i Amesto Business Partner Os AS og O. Kavli AS.
  linda@partas.no / 926 49 363

Regnskapskonsulent